Results 1 to 11 of 11

unable to up-load pic files jpeg

  1. #1
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    australia
    Posts
    335

    unable to up-load pic files jpeg

    previously no problem but seems to have just occurred recently - are there any site problems?? ta

  2. #2
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Oregon
    Posts
    1,777
    Quote Originally Posted by gumbud View Post
    previously no problem but seems to have just occurred recently - are there any site problems?? ta
    Are you using Imgur?

    If not, try it
    “Live in the sunshine, swim the sea, drink the wild air.” Emerson

  3. #3
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Houston Y'all
    Posts
    1,513
    You may need to resize if they are too large.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    australia
    Posts
    335
    Quote Originally Posted by C'est Moi View Post
    You may need to resize if they are too large.
    yep did try that one but will keep going - I am a capricorn!

  5. #5
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Northwestern Ontario Canada
    Posts
    4,460
    If it worked before and it's not working now you must be doing something different.

    Where are you loading the pictures from? A tablet, a computer with a desktop?

    Sometimes the file extension is not compatible with the forum.

    I found the easiest way is to sent the picture file to the desktop and edit it there and then save it and select it from the desktop.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    australia
    Posts
    335
    well some good suggestions there - will give them a try soon! ta

  7. #7
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    australia
    Posts
    335
    oh there is another associated issue - some you tubes are coming up blank and some aren't?? - I think some pics have been doing that on gary's thread heh??

  8. #8
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Northwestern Ontario Canada
    Posts
    4,460
    Are you all using Windows 10 and just recently had an upgrade?

    Windows 10 has been giving a lot of headaches with images lately.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    australia
    Posts
    335
    don't have windows 10 - I have now cleared the cache and when I go back to the music thread the inserted youtubes of both mine and others have disappeared - but not all of them - some I can see and play others are just blank ?? anyone know how to fix??

  10. #10
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Northwestern Ontario Canada
    Posts
    4,460
    So then. What version of Windows are you using? Or do you have Apple.

    And what browser are you using. More information is required.

  11. #11
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Northwestern Ontario Canada
    Posts
    4,460
    Quote Originally Posted by gumbud View Post
    don't have windows 10 - I have now cleared the cache and when I go back to the music thread the inserted youtubes of both mine and others have disappeared - but not all of them - some I can see and play others are just blank ?? anyone know how to fix??
    Only way I can think of is to do a restore to a previous time when they were present.

    I do think the music thread is getting full and needs a bit of cleaning.

Please reply to this thread with any new information or opinions.

Similar Threads

  1. Get A Load of This!
    By maplebeez in forum Family & Relationships
    Replies: 18
    Last Post: 11-07-2017, 08:34 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-30-2015, 07:44 PM
  3. How NOT to load fish
    By Gael in forum General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 03-28-2014, 09:40 AM
  4. A load of rubbish
    By Michael. in forum General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 05-29-2013, 08:24 AM
  5. Replies: 11
    Last Post: 05-13-2013, 08:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Family & Health Forums: Pet Forums - Health Forum